slider image

Your text here.

slider image

Your text here.

slider image

Your text here.

slider image

Your text here.

slider image

Your text here.

Opening Davidoff Flagship Store Amsterdam

Client: Oettinger Davidoff AG

Briefing

Na Basel en Frankfurt, is nu ook de Davidoff Flagship Store in Amsterdam officieel geopend. Met een sigaar lounge op de eerste verdieping, een terras in de achtertuin en een walk-in humidor is deze store een unieke ervaring voor de sigarenliefhebbers. Davidoff gaf ons de opdracht om de opening van de Flagship Store in Amsterdam te organiseren.

Concept

De feestelijke dag begon met een persconferentie van Hans Kristian Hoejsgaard, CEO van Oettinger Davidoff AG, in de sigaar lounge van de Flagship Store aan de Van Baerlestraat. Vervolgens konden 70 genodigden het glas heffen tijdens de officiële opening van de Davidoff Flagship Store. Chef-kok Schilo verzorgde ‘s avonds tijdens een boottocht op de Amsterdamse grachten het diner waar onder andere een groep journalisten, de delegatie van Davidoff uit Zwitserland en België en de ambassadeur van de Dominicaanse Republiek, Z.E. Guillermo Eduardo L. Piña Contreras, van konden genieten.

Result

Een feestelijke officiële opening van de Davidoff Flagship Store Amsterdam en aandacht in de Nederlandse en Internationale media.

Visuals

Printing

Boat Stickers