Talent of the Year Award 2018 | Top 3 | De online campagne kan beginnen!

Met meer dan 35 genomineerde Talents was het dit jaar een lastige klus. HotelloTOP heeft samen met een vakjury de Top 3 van Talent of the Year Award 2018 vastgesteld; de jaarlijkse verkiezing voor Young professionals/ studenten van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze wordt uitgereikt aan de Talent die onderscheidend heeft gepresteerd in 2017 binnen of buiten de gastvrijheidsbranche, en tijdens of vlak na zijn/haar studie. De Talent of the Year onderscheidt zich middels de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en een grote werklust.

Van top 6 naar top 3
Vanuit de 35 genomineerden heeft de selectiecommissie na lang beraad een top 6 gekozen. De top 6 kandidaten hebben allemaal een vlog gemaakt om ons een kijkje in hun ‘(Young) Hotello leven’ te laten zien. Vervolgens heeft een vakjury, bestaande uit professionals, aan de hand van een aantal criteria de top 3 bepaald.

GEFELICITEERD! MICHAEL W. KERR (HHL’19), JORN HEIKENS (HHL’19) EN ROBIN VAN DER ZWAARD (TIO’17)

Het was een lastige opgave dit jaar! Elk jaar groeit deze award en zien we hoeveel Talents er rondlopen op de erkende Hoge Hotelscholen.  Michael, Jorn en Robin hebben de volgende top 6 kandidaten achter zich gelaten: Jurjen Peeters (HDH’15), Freek Joosten (HHM’18) en Mart van der Burg (TIO’17).

Online campagne
Woensdag 6 december om 15:00 start de online campagne. Dit betekent dat je kunt stemmen op jouw favoriet via de HotelloTOP website. Stemmen kan tot en met vrijdag 5 januari 2018 12:00. Op 10 januari 2018 zal tijdens Future Hotello, voorafgaand aan het HotelloTOP Year Event 2018 bekend worden wie de Talent of the Year Award 2018 heeft gewonnen. Houd de Facebookpagina van HotelloTOP in de gaten voor meer informatie.