Ice Cream for Breakfast Day – 3 februari 2018

Dé perfecte reden om de dag extra goed te beginnen

Volgens experts is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Dus eten we massaal allerlei gezonds in de ochtend zoals smoothies, havermout en verantwoorde pannenkoekjes. Uiteraard lekker, maar misschien af en toe een beetje saai. Aanstaande zaterdag, 3 februari, komt daarom als geroepen want dan is het Ice Cream for Breakfast Day! Eindelijk een legitieme reden om jouw vertrouwde ontbijtje wat op te spicen! Dankzij Oppo hoef je deze verleiding niet te weerstaan en het hoeft ook niet eens ongezond te zijn. Het roomijs van Oppo bevat slechts (maximaal) 40 kcal per bolletje en wordt gemaakt van voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Laat je creativiteit de vrije loop en tover met Oppo een verrassend ontbijtje op tafel (of in bed natuurlijk, het blijft immers weekend ;- ) ).

Hoe lekker het kan zijn om de dag te beginnen met roomijs weten ze bij Oppo als de beste. En zij zijn niet de enige. Steeds meer mensen ontdekken dat ijs écht een toegevoegde waarde kan zijn aan je ontbijtje. Zo maakte Miss Havermout dit verwen havermoutje met gebakken peertjes, ontwikkelde Foodlies deze appel ontbijttaart en combineerde Manouk Moves warme speculaaspannenkoekjes met warme aardbeien en Oppo Salted Caramel ijs. Wij kunnen niet wachten tot zaterdag, jullie wel?

Over Oppo Ice Cream 
Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een gezondere manier optimaal kunt genieten.

Oppo Ice Cream is in Nederland verkrijgbaar in drie smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Deze drie smaken zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn winkels in Nederland en België, met uitzondering van AH to go’s. Prijs is € 4,99 voor een beker van 500 ml. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt, kijk op: www.oppobrothers.nl