The Harbour Club Amsterdam Oost introduceert ‘The Family Sunday’

Vanaf zondag 22 september elke maand genieten met de hele familie

Zondag, familiedag? Dan kan je binnenkort ook terecht bij The Harbour Club Amsterdam Oost. Trek er met het hele gezin op uit en bezoek de eerste ‘The Family Sunday’ op zondag 22 september. Tijdens dit maandelijks terugkerende familie evenement geniet je van een goed glas champagne, heerlijke sushi en muziek onder leiding van Nederlands trots Robert Leroy. En dat terwijl de kinderen zich, onder toeziend oog, kostelijk vermaken in ‘The Harbour Kids Club’ vol vertier; workshops, springkasteel, gamen en meer! Reserveren kan via www.theharbourclub.com.

Vanaf zondag 22 september organiseert The Harbour Club Amsterdam Oost maandelijks ‘The Family Sunday’, een dagje uit voor het hele gezin. Robert Leroy, onder andere bekend van het programma Bloed, Zweet & Tranen, zal deze middag muzikaal begeleiden met een gastoptreden. Terwijl ouders genieten van champagne en sushi maken de kinderen, onder toeziend oog, plezier in ‘The Harbour Kids Club’. Diverse workshops en spellen en er is een heus springkasteel. Het ideale uitje waarbij de kinderen vermaakt en de ouders ontzorgd worden.

Over The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost is een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een bruisende sfeer en geweldig eten. Het gebouw, een oude wijnterminal, is een blend tussen industrieel en fashionable chic met een zestien meter lange muurschildering van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. The Harbour Club Amsterdam Oost ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en er zijn aanmeermogelijkheden voor boten. The Harbour Club werkt met eenvoudige en pure ingrediënten. Gerechten als Dry-Aged Tomahawk steak en Tuna Taco van Blue Fin tonijn zijn niet van de menukaart weg te denken. https://theharbourclub.com/amsterdam-oost/