IMG_5309 kopie
14332761011_4107deb1dd_o
DCIM100GOPRO
IMG_0387
12969087284_accc567ebb_o
IMG_9494 kopie
To involve media
previous arrow
next arrow

Een trendsettend bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality labels in de Benelux. Meer dan tien jaar hebben wij een sterke focus op de foody business en creëren wij campagnes die uitblinken in smaak, innovatie, duurzaamheid of een ijzersterke prijs/kwaliteit.

Onze persberichten

Gastronomisch Rotterdam stijgt naar ongekend niveau met de opening van Restaurant Fred**

Adembenemend nieuw restaurant met internationale allure in hartje Rotterdam Rotterdam, 5 januari 2023 – Restaurant Fred** opent vanaf vandaag, 5 …
Verder Lezen

Jack Daniel’s introduceert twee nieuwe Bottled-In-Bond whiskeys

Premiumlijn uitbereiding van Jack Daniel’s sinds 25 jaar Amsterdam, 13 december 2022 – Voor het eerst in 25 jaar introduceert …
Verder Lezen

SAAM restaurant nu geopend: nieuwe foto’s en menukaart

Beleef South Africa aan de Amstel Amsterdam, 18 november 2022 – SAAM heeft vandaag, na de spectaculaire persopening op 16 …
Verder Lezen

SAAM restaurant opent 15 november haar deuren

Beleef South Africa aan de Amstel Amsterdam, 25 oktober 2022 – Na een zomer verbouwen is het bijna zover: SAAM …
Verder Lezen

SAAM restaurant, waar culinair Zuid-Afrika en Amsterdam samenkomen

Team van gerenommeerde chefs en sommeliers opent restaurant dit najaar Amsterdam, 3 augustus 2022 – Soms als een mix van …
Verder Lezen

Wijnbar Paskamer bekroond tot ‘Wine Bar of the Year 2022’

Amsterdam, 10 januari 2023 – Na een flinke pauze van twee jaar vanwege alle sluitingen is de ‘Wine Bar of …
Verder Lezen

EEN “ZEEWIERSYMFONIE ” voor World Oceans Day

RELAIS & CHÂTEAUX LEDEN PROMOTEN DE REVITALISERENDE WONDERPLANT Amsterdam, 1 juni 2022- Sinds 2009 werkt Relais & Châteaux samen met …
Verder Lezen

Lancering van de Zuid-Afrikaanse Platter’s Wine Guide 2023

Amsterdam, 25 november 2022 – Platter’s by Diners Club Wine Guide maakte verleden week de prestigieuze lijst bekend van wijnen die …
Verder Lezen

De 40ste druivenoogst van Ribera del Duero

De oogst van het 40-jarige jubileum weerspiegelt de diversiteit van de D.O. Amsterdam, 15 december 2022 – Ribera del Duero heeft …
Verder Lezen

THE FOOD AND WINE REPUBLIC

Pitch PR is founder van THE FOOD AND WINE REPUBLIC. Tien in food, wine en hospitality gespecialiseerde PR bureaus lanceren zijn verbonden met een samenwerkingsplatform en een website. Gemakkelijk vindbaar en herkenbaar voor internationale opdrachtgevers die publiciteit en promotie nodig hebben voor merken, regio’s of  herkomstbenamingen. Alle deelnemende bureaus zijn zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die voor honderd procent actief zijn in de wereld van food, wijnen en gastronomie. Hoewel gevestigd in verschillende landen hebben zij dezelfde achtergrond en beschikken zij over dezelfde middelen en technieken om foodies en wijnconsumenten in hun eigen land via relevante media te bereiken. www.foodandwinerepublic.com

wat is pitch pr?

Een trendsettend bureau in het promoten van food, wijnmerken, FMCG en hospitality labels in de Benelux. Meer dan tien jaar hebben wij een sterke focus op de foody business en creëren wij campagnes die uitblinken in smaak, innovatie, duurzaamheid of een ijzersterke prijs/kwaliteit. Wij analyseren, creëren en activeren merken, en voeren dagelijks dialoog met alle media, influencers en bloggers in de wereld van food, wine, spirits & hospitality. Hiermee bereiken wij op een kostefficiënte manier het maximaal aantal consumenten of professionals, voor ieder budget. Wij streamen content, verstevigen merken, bereiken de doelgroep en leveren meetbare communicatie en PR resultaten.

Erkenning van de media:
– Nummer 41 in top 100 Food Influencer List
   (Favor Flav Magazine)
– Nummer 12 in top 50 Wine Influencer Hot List
   (Winelife Magazine)
– “Most Significant PR Agency in the Netherlands
   (Meininger’s Wine & Spirits International)

Pitch your brand

Voor een gespecialiseerd bureau in food, hospitality en wijnen voor de Benelux zijn wijmet een team van gemiddeld 12 communicatie professionals flexibel, hands on, effectief en betaalbaar. Benader ons voor een eenmalige persbericht of voor complete campagnes inclusief rebranding en digital marketing. Scores van door ons verzonden persberichten liggen ver boven het gemiddelde in de branche door onze jarenlange persoonlijke contacten bij alle relevante journalisten, bloggers en infuencers.

Pitch en partnerships

Wij werken nauw samen met journalisten, importeurs, retailers, sommeliers, chefs, gespecialiseerde webshops maar ook festivals en events voor professionals. Hiermee gaan we veel verder dan persberichten en Social Media en kunnen alle vormen van Joint Promotion of tailor made campagnes voor onze merken organiseren.

Pitch concepts

Pitch PR is mede organisator van de jaarlijkse Culiperslunch in Amsterdam waar 150 culi journalisten en influencers samen komen. Met onze partners zijn we actief op landelijke foodfestivals als Taste of Amsterdam, Bacchus en Amsterdam Wine Festival maar ook ProWein, de Vinexpo en Anuga.Pitch is eigenaar van de website www.wine-bars.nl en organiseert de jaarlijkse “Winebar of the Year verkiezing.” 

Pitch en pers events

Wij organiseren tientallen pers events per jaar. Niet omdat het moet maar omdat als het zin heeft; content, attractieve locatie, strakke timing, foodie bag, journalisten foodschrijvers, bloggers en influencers. Elk evenement kent bij ons een hoge opkomst van relevante print en digitale media.

Pitch en product sampling

Wij sturen nieuwswaardige en innovatieve producten, flessen, kookboeken en healthy foods naar de meest invloedrijke journalisten, bloggers en influencers. Na jarenlange ervaring houden we rekening met een verpakking en tijdstip die hun het beste uitkomt.

Pitch Communicatie & PR

Cas Oorthuyskade 196, 1087 DP, Amsterdam, IJburg-west

T: +31 20 4 68 33 48
E: harriet@pitchpr.nl

Pitch PR Diensten

Het is onze taak om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om dit te kunnen doen, bieden wij onder andere de volgende mogelijkheden.

Marketing

Events

PR concepts

Quick Pitch?

Direct naar de kern, ruime ervaring met veel trajecten die we van A tot Z begeleiden. Concrete marketing en communicatie adviezen, tailor made, actiematig.

Pitch organiseert naast alle events voor klanten ook elk jaar de Culiperslunch: Hét jaarlijkse persevent voor eet-schrijvend Nederland. Klik hier voor meer info.

De media verrassen. Speciale tastings, promotie trailers, persreizen en teasing pers berichten ondersteund met de juiste social media.

Eenmalige opdrachten; opening van restaurants, foodspots, winebars of hotels. De snelste manier om in korte tijd in de juiste media te verschijnen.

Contact

Locatie

Cas Oorthuyskade 196
1087 DP Amsterdam
IJburg-West

contact ons

+31 20 468 33 48

info@pitchpr.nl

bereikbaar op:

MA-VRIJ
09:00 – 17:30