Wij zijn

Over ons

Pitch PR is een communicatie en PR bureau dat snel creatieve oplossingen bedenkt voor jouw vraagstukken. Wij zorgen voor tastbaar resultaat binnen een overzichtelijk tijdspad, oftewel: binnen enkele maanden ben je beter vindbaar op internet, hebben wij jouw product of dienst geïntroduceerd bij de juiste media en weten jouw toekomstige klanten u beter te vinden. Pitch PR spreekt jouw taal, kent jouw doelgroep, helpt je verder. Een eerlijke manier van werken en open communicatie zijn onze belangrijkste kernwaarden. We zijn Pitch Communication & PR.

Je begrijpt de kracht van free publicity en zoekt de juiste contacten. Deze zorgen voor verbetering van jouw naamsbekendheid en imago. Je zoekt naar een bureau dat je hierbij kan ondersteunen. je richt zich met jouw product of dienst op de food, horeca en hospitality, leisure en lifestyle.

Wij kunnen daarbij helpen. Met een slim en strategisch plan om jouw doelgroepen te bereiken. Door middel van digitale PR, merkactivatie, influencer marketing, social media en PR events.

Interesse? Bel ons op 020-4683348 of email op info@pitchpr.nl

De kracht van Pitch PR

Pitch PR heeft een uitstekend netwerk, kan partijen met elkaar in contact brengen, is enthousiast, creatief, hands on en zeer flexibel. Pitch PR speelt in op alle kansen richting alle vormen van media. Pitch PR is daarmee een interactief en “no nonsens” communicatie & PR bureau dat een bijdrage levert aan de verbetering van het imago op internet, in de geschreven media en door middel van actiematige campagnes.

Op ons eigen initiatief lanceerden wij begin 2019 met tien in food, wine en hospitality gespecialiseerde PR bureaus een nieuw samenwerkingsplatform en een website. Onder de naam Food and Wine Republic zullen zij vanaf maart 2019 gemakkelijk vindbaar en herkenbaar zijn voor internationale opdrachtgevers die publiciteit en promotie nodig hebben voor merken, regio’s of herkomstbenamingen. Alle deelnemende bureaus zijn zelfstandige, gespecialiseerde bedrijven die voor honderd procent actief zijn in de wereld van drinks, food en horeca. 

Binnen dit platform richt Pitch PR zich op de Benelux met de nadruk op Nederland en Nederlandstalig België.

Robert Verhoeven
robert@pitchpr.nl

Managing director

Harriet Boekholt
harriet@pitchpr.nl

Managing director

Freddi Elias
freddi@pitchpr.nl

PR consultant

Iris Jungerling
iris@pitchpr.nl

PR consultant

Vivian Secrève
vivian@pitchpr.nl

Content Creator

Lisa Dalmulder
lisa@pitchpr.nl

Junior PR consultant

Lobke Weijens
lobke@pitchpr.nl

Junior PR consultant

 

Puck Brouwer
puck@pitchpr.nl

PR consultant

Emira de Jong
emira@pitchpr.nl

Junior consultant

Dagmar Prins
dagmar@pitchpr.nl

Junior consultant

Amber Molenaar
amber@pitchpr.nl

Junior consultant